bg
 
bg

Wanneer en voor wie? Psycholoog Amsterdam

Voor iedereen vanaf 18 jaar die tijdelijk is vastgelopen in een fase van zijn of haar leven.
Voor mensen die een grote mate van stress en spanning ervaren, ontevreden zijn over hun huidige situatie, persoonlijke problemen ervaren of relatie problemen. Problemen waar je zowel alleen over kunt komen praten of samen met jouw partner. In onze gesprekken gaan we onderzoeken op welke terreinen het in jouw leven of jouw relatie stroef loopt en gaan we kijken wat voor acties en strategieën we kunnen inzetten om jouw situatie of relatie te verbeteren.

Mijn hulp is er ook voor mensen die een conflict hebben binnen hun familie, of voor mensen die geen familie of familiebanden meer hebben. Ben je buitengesloten, is het contact verbroken? Lijdt je onder een ruzie tussen familieleden?

Mijn hulp is er ook voor mensen die het volgende in zichzelf herkennen: Door maar door te gaan en weinig aandacht te besteden aan jouw klachten, kunnen zich zodanige spanningen ophopen dat je last krijgt van angst en/of paniekklachten, oververmoeidheid, depressie, of hevig wantrouwen jegens anderen. Misschien heb je een verlieservaring gehad, van een dierbare persoon of door ziekte, scheiding of een overlijden. Of ben je jouw baan kwijt geraakt, ben je ziek, minder mobiel, of ben je verhuist en ervaar je daardoor een groot verlies. Je bent meer dan welkom om hierover te komen praten.
Psychosociaal therapeut Niki Schalken in Amsterdam
Niki Schalken
  • Geregistreerd therapeut
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Ook 's avonds of in het weekend

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact