bg
 
bg

Wanneer en voor wie? Psycholoog Amsterdam

Mijn aanpak is erop gericht oplossingen te bedenken voor jouw persoonlijke problemen en zorgen. Jouw kracht en inzichten te vergroten. Jij staat centraal in jouw eigen unieke herstelproces. Wat heb je nodig, wat past bij jou, wat past bij jouw situatie? Samen gaan we het allemaal uitzoeken, stellen een doel vast, en bepalen het traject wat jou zal helpen dat doel te verwezenlijken.

Mijn therapie is er voor mensen die tijdens een bepaalde periode vastlopen in hun leven, worstelen met zichzelf, met een bepaald thema, met hun relatie, met familie of een andere dierbare. In het volgende gedeelte van mijn website is te zien, op het gebied van welke thema's ik in de loop der jaren mijn ervaring opgebouwd heb.

De kracht van de therapie zit hem o.a. in het feit dat je betrekkelijk snel hulp kunt ervaren, zonder dat er ellenlange trajecten nodig zijn. Nadat het traject is afgerond, is het ten alle tijden mogelijk om zo nu en dan wanneer je het nodig acht of fijn vindt, een nieuwe afspraak te maken om samen even te sparren over een probleem of zorg, gevoel wat jou bezighoudt.

Ik maak gebruik van een combinatie van verschillende therapievormen en vergroot jouw zelfkennis en begrip, door indien nodig, uitleg te geven over het hoe en waarom d.m.v. psycho-educatie. Ik zet methodieken in vanuit de:
Psychosociaal therapeut Niki Schalken in Amsterdam
Niki Schalken
  • Geregistreerd therapeut
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Ook 's avonds of in het weekend

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact