bg
 
bg

Ervaringen van cliënten

“Bij Niki voel ik me niet gek of anders. Ze behandelt me als een gewoon mens en ze is oprecht. Dat werkt voor mij. Wat ik waardeer is dat zij ook iets van zichzelf laat zien in therapie. Dat maakt het veel makkelijker om zelf open te durven zijn voor iets waar je je voor schaamt."


“Niki heeft me geholpen met mijn eerste stap zetten. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent en kan praten op je eigen snelheid. Ze past zich aan jou aan en in mijn geval kijkt ze rustig waar je mee zit en hoe we er samen uit kunnen komen.

Je kan direct een afspraak regelen, wat een fijn gevoel geeft. Een gevoel dat je geen cijfertje in een wachtende rij bent. Daarnaast is er gelijk persoonlijk contact met de therapeut, waardoor de eerste contactmomenten al voor je afspraak plaats vindt. Een groot positief pluspunt.

Ik ben zeker geholpen, met meer over mezelf te leren en hoe ik bepaalde dingen moet aanpakken."


“De afgelopen maanden heb ik bij Niki een traject gevolgd. Het is een fijne combinatie: haar levenservaring en haar kennis over de werkwijze van de mens. Het traject is ontzettend goed bevallen en het heeft mijn mindset positief veranderd. Zonder heel intensief bezig te zijn heb ik mezelf oprecht weer helemaal teruggevonden. Niki heeft mij op simpele wijze inzichten gegeven over mijzelf. Ook heeft ze handvatten meegegeven die ik mijn hele leven kan gebruiken om elke dag weer onwijs te genieten."


“For my first experience with therapy, I am grateful for the support that Niki offered in one-on-one sessions and couples sessions. She helped me come up with personal strategies to deal with difficult emotions. These have strengthened my family relationships in both the short and long term. I appreciated that the appointments were in English or Dutch, and could be tailored to my busy schedule."Binnenkort meer...
Psychosociaal therapeut Niki Schalken in Amsterdam
Niki Schalken
  • Geregistreerd therapeut
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Ook 's avonds of in het weekend

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact